Vergaderbreak

Waarom is een Vergaderbreak zo essentieel?

Een vergaderbreak is een kort pauze moment binnen een vergadering. Het inzetten van een zogeheten vergaderbreaks heeft veel voordelen. Het is goed voor de mentale en fysieke gezondheid en bevordert de concentratie en productiviteit van de deelnemers. Het is fijn om tussen  de vergadering  te bewegen en iets leuks te doen met elkaar, te reflecteren op wat er eerder gezegd is, eerder genoemde informatie even te verwerken en de meeting met nieuwe energie in te stappen.

????????????????????????????????????

Schapendrijven als vergaderbreak

Workshop schapendrijven is een uitermate geschikt voor een vergaderbreak. Door middel van het gedrag van de schapen en het gedrag van de bordercollies kunnen er mooie metaforen worden gelegd naar het team.Thema’s als samenwerken, persoonlijk leiderschap en ontwikkeling komen uitgebreid aan bod.

Buurtzorg Drachten Noord

Vergaderbreak bij ons op locatie

Ongestoord vergaderen op strobalen in de vrije natuur, weg van het stoffige en benauwde kantoor. Laat je gedachten de vrije loop terwijl je wandelt langs groene weiden en frisse lucht inademt. We nodigen je uit om de rust en sereniteit van onze Drentse omgeving te omarmen. Onze locatie biedt niet alleen een afwisselende vergaderomgeving, maar ook de mogelijkheid om teambuildingactiviteiten te integreren. Laat onze bordercollies je leiden door leuke, interactieve spellen die de samenwerking en communicatie binnen je team bevorderen.

 

Deloitte
GGD Assen

Vergaderbreak op locatie of elders

Wil je voor jouw team een leuke teambuilding/vergaderbreak organiseren?Wij denken graag met je mee in de mogelijkheden voor zowel hier op locatie of elders.

Hoe te reserveren?

Als deze bijzondere setting je aanspreekt, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een reservering te maken. Verander je gebruikelijke vergaderingen in een ervaring die lang in de herinnering zal blijven.

Ontsnap aan de alledaagse vergaderroutine en ervaar het verschil tussen de lammetjes, bordercollie-pups en onze bordercollies in het prachtige Drenthe. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze unieke locatie!

Neem contact op

Caroline Visser

Bedenker en directeur

Scroll to Top