Familie Dag

"Niet alleen schapen worden geleid tijdens een familiedag schapendrijven, maar ook worden familiebanden versterkt door de kracht van samenwerking en avontuur.

Welkom bij Onze Schapenboerderij in Assen voor de Perfecte Familiereünie Workshop

Op zoek naar een onvergetelijke manier om uw familiebanden te versterken en tegelijkertijd te genieten van een onvergetelijke dag op een schapenboerderij? Zoek niet verder! Onze schapenboerderij in Assen biedt de ideale locatie om een workshop schapendrijven te volgen voor uw volgende familiereünie.

Prachtige omgeving:
Geniet van de rustige en landelijke sfeer van onze schapenboerderij in Assen, omringd door prachtige natuur.

Unieke ervaring:
Breng quality time door met uw familie terwijl u de kunst van het schapendrijven leert. Het is een activiteit die iedereen kan waarderen, ongeacht leeftijd of ervaring.

Versterk de familiebanden:
Schapendrijven vereist samenwerking, communicatie en teamwork. Uw familie zal deze vaardigheden ontwikkelen terwijl ze de schapen samen drijven.

Aanpasbaar programma
We kunnen de workshop aanpassen aan de behoeften en interesses van jouw familie. Of u nu een korte introductie, demonstratie of wil deelnemen aan een workshop, wij kunnen het regelen.

Plezier voor alle leeftijden:
Zowel jongere als oudere familieleden zullen plezier beleven 
aan het omgaan met schapen en het leren van nieuwe vaardigheden.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw familiereünie workshop schapendrijven te plannen en ontdek hoe deze unieke ervaring een blijvende impact zal hebben op uw familiebanden.

Bij onze schapenboerderij worden onze schapen en honden altijd met liefde en zorg behandeld, en geen schapen worden geschaad tijdens onze workshops.

Verenig uw familie op een unieke en leuke manier met onze Workshop Schapendrijven op onze prachtige schapenboerderij in Assen.

Maak van uw familiereünie een dag om te onthouden!

Neem contact met ons op

Witterweg 56
9405 VL Assen

Caroline Visser 
+31 6 57 32 79 66

[contact-form-7 id=”e8dfab2″ title=”Stel gerust uw vraag:”]

 

Scroll naar boven
Schapenspiegel