schapenspiegel

"De kracht van mens en dier"
Caroline Visser

ervaar de magie van samenwerken

Waarom een schapenspiegel?

Onze strategie

Bij De Schapenspiegel bieden we inspirerende workshops die bedrijven, families en vrienden de kans geven om de ongelooflijke samenwerking tussen Border Collies en schapen te ontdekken. Onze workshops zijn niet alleen leuk en educatief, maar ze laten je ook de kracht van teamwork en communicatie op een geheel nieuwe manier ervaren.

Voor bedrijven

Bij De Schapenspiegel begrijpen we het belang van teambuilding en effectieve communicatie binnen bedrijven. Onze workshops bieden een unieke gelegenheid om deze vaardigheden te ontwikkelen en te versterken. Laat je medewerkers zien hoe ze samen doelen kunnen bereiken en obstakels kunnen overwinnen door middel van geleide oefeningen met schapen en
Border Collies.

Familie & vrienden

Breng quality time door met je familie en vrienden en ontdek de fascinerende wereld van schapenhoeden. Onze workshops zijn geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Leer samenwerken, communiceer met onze getrainde Border Collies en zie hoe je een kudde schapen effectief kunt hoeden. Het is een leuke en boeiende ervaring die lang zal bijblijven.

Samenwerken is de sleutel tot succes, zowel in het bedrijfsleven als in het leven zelf. 

Laat De Schapenspiegel je helpen om die sleutel te vinden!

Workshops

Bij Schapenspiegel dompelen we je onder in de fascinerende wereld van mens en dier. Onze deskundige dierenliefhebbers delen hun kennis en kunde met jullie. Zodat jullie een onvergetelijke reis maken van zelfontdekking, teamwork en de verbinding. Hier geloven wij dat de interactie tussen mens, hond en schapen niet allen fascinerend is maar ook diepgaande inzichten kan bieden in onszelf en de relatie tot andere mensen. 

Ontdek De Schapenspiegel en ervaar de kracht van samenwerking als nooit tevoren.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om je workshop te boeken.

Neem contact met ons op

Witterweg 56
9405 VL Assen

Caroline Visser 
+31 6 57 32 79 66

Scroll to Top